Annie, el musical

Després de la reeixida experiència del 2011 amb Oliver! El Musical, l’Agrupació Teatral la Farsa i l’Escola Municipal de Música de Berga tornem a unir esforços, amb la valuosa aportació de l’Escola de Ballet M.Alba.

 

En aquest projecte tornem a fer coses que no hi estem massa acostumats. La gent de La Farsa ha de cantar i els nens i nenes de l’Escola Municipal de Música de Berga han fer teatre i ballar. Estem convençuts que tots els participants en aquest musical hem aprés moltíssimes coses els uns dels altres. És una manera més de créixer i adquirir noves experiències.

 

Annie és un musical basat en la famosa tira còmica de Harold Gray Little Orphan Annie, amb música de Charles Strouse, lletres de Martin Charnin, i el llibret de Thomas Meehan. La producció original de Broadway es va estrenar el 1977 i va funcionar durant gairebé sis anys, establint un rècord per al teatre Alvin (ara el Teatre Neil Simon). Això va donar lloc a nombroses produccions a molts països, així com gires nacionals als EUA i va guanyar un premi Tony al Millor Musical. Annie ha tingut nombroses reposicions i la darrera va estar en cartell fins a principis del 2014 a Broadway. Se n’han fet també dues versions cinematogràfiques (1982 i 1999) i se n’està preparant una tercera per a finals d’aquest 2014.

Autor
Any
Cartell